Industrie en Handel

Hendrik-Ido-Ambacht verwelkomt Van der Panne

11 juli 2018

Steigerbouw Van der Panne bouwt een nieuw bedrijfspand met kantoor op de kavels van de voormalige gemeentewerf. Dit levert totaal ongeveer 40 arbeids-plaatsen op, merendeels op kantoor. Mogelijk worden delen van het nieuwe pand verhuurd aan kleinere bedrijven. Wethouder André Flach en Pascal Bos, directeur van het bedrijf, tekenden de koopovereenkomst.

Hendrik-Ido-Ambacht – Steigerbouw Van der Panne bouwt een nieuw bedrijfspand met kantoor op de kavels van de voormalige gemeentewerf. Dit levert totaal ongeveer 40 arbeids-plaatsen op, merendeels op kantoor. Mogelijk worden delen van het nieuwe pand verhuurd aan kleinere bedrijven. Wethouder AndrĂ© Flach en Pascal Bos, directeur van het bedrijf, tekenden de koopovereenkomst.

Van der Panne is een groeiende onderneming, wereldwijd actief als steigerbouwer in Offshore & Industrie en Bouw & Infra. Pascal Bos: ‘Wij zijn verheugd ons in Hendrik-Ido-Ambacht te vestigen. Niet alleen omdat ik al mijn hele leven in deze gemeente woon. Maar voornamelijk vanwege de centrale ligging dichtbij uitvalswegen en de ruimte. En zeker ook omdat zich hier in de laatste jaren veel nieuwe bedrijven vestigden. In combinatie met de bedrijven die er al zitten en zich hier ontwikkelen, zorgt dat voor een inspirerend ondernemersklimaat.’

Wethouder Flach: ‘Wij zijn blij dat dit mooie bedrijf zich hier gaat vestigen. Het verbetert de kwaliteit van bedrijventerrein Antoniapolder verder.

Investment
Invest in the Drecht Cities

Kom in contact

Wil jij meer weten over de regio en de mogelijkheden die de Drechtsteden biedt?
Neem dan contact met ons op.

Stuur een bericht

Meld je aan op 'The daily Deal'
en ontvang de laatste regio updates
direct in je mailbox.

Aanmelden nieuwsbrief
skyline