Superyachts & Aerospace

Holland Yachting Group en Rotterdam Maritime Capital of Europe gaan partnerschap aan

10 februari 2021

Holland Yachting Group (HYG) vertegenwoordigt de Nederlandse superjachtsector. Exportpromotie is hierin een heel belangrijk onderdeel en is een van de thema’s waarop Rotterdam Maritime Capital of Europe (RMCOE) zal aanhaken.

Deze superjachtsector is enorm belangrijk in de groot-Rotterdam regio, door middel van deze samenwerking verstevigt Rotterdam Maritime Capital of Europe de plannen om hier samen met Holland Yachting Group een boost aan te geven.

Eddie Kloosterman (HYG): ‘Als partner zal RMCOE samen met HYG de Nederlandse superjachtbouw in Europa promoten. De 32 leden (toeleveranciers en werven) van de Holland Yachting Group kunnen rekenen op Rotterdam Maritime Capital of Europe. Vooral voor ondersteuning en om te focussen op hun behoeften en wensen in het buitenland’.

De superjachtsector is belangrijk voor de maritieme sector als het gaat om duurzaamheid en innovatie. René Beute (Deal Drecht Cities): ‘Het is een enorm interessante sector die veel te bieden heeft als het gaat om innovatie. In onze regio zit een sterk cluster, dat we graag willen uitbreiden. We hebben de ambitie om het aanwezige ecosysteem te versterken. Komende jaren gaan we hier dan ook stevig op inzetten’.

De internationale activiteiten van Rotterdam Maritime Capital of Europe worden uitgevoerd door Rotterdam Partners, Deal Drecht Cities en Rotterdam Port Promotion Council, in samenwerking met InnovationQuarter. Aangesloten zijn Rotterdam, de Drechtsteden gemeenten, Schiedam en Gorinchem.

Meer informatie: https://www.rotterdammaritimecapital.com/discover/superyacht-hub

 

Rotterdam Maritime Capital Rotterdam Partners
Invest in the Drecht Cities

Kom in contact

Wil jij meer weten over de regio en de mogelijkheden die de Drechtsteden biedt?
Neem dan contact met ons op.

Stuur een bericht

Meld je aan op 'The daily Deal'
en ontvang de laatste regio updates
direct in je mailbox.

Aanmelden nieuwsbrief
skyline