Actueel

Impact Day Drechtsteden vol inspiratiesessies

26 juni 2023

Impact Day Drechtsteden draait om werkgeven met impact, bestaanszekerheid en duurzaamheid. Stichting Maatschappelijk Betrokken Ondernemen en WerkgeversServicepunt Baanbrekend Drechtsteden organiseerden de impact day als vervolg op de eerder geïntroduceerde Social Impact Awards.

Impact Day is een initiatief van Werkgevers Drechtsteden. Bekijk op de website wat Werkgevers Drechtsteden voor uw bedrijf kan betekenen.

Op 22 juni liep het ARA Hotel in Zwijndrecht vol met werkgevers uit de Drechtsteden. Zij kwamen af op de eerste editie van Impact Day Drechtsteden. Dit werkgeversevent wordt georganiseerd door Stichting Maatschappelijk Ondernemen in Dordrecht (Stichting MBO Dordrecht) en WerkgeversServicepunt Baanbrekend Drechtsteden (WSP BBD).

Voor en door werkgevers
De kern van Impact Day Drechtsteden is dat deze voor en door werkgevers wordt georganiseerd. Tijdens het event is aan verschillende ondernemers podium gegeven. Dat deden ze met ‘inspiratiesessies’, waarin zij lieten zien wat ze doen en hoe dat impact maakt. Medewerking werd verleend door: De Lange Wei, Krijgsman Bouw B.V., Leerwerkbedrijf Smile, Lumeco, McDonald’s Dordrecht Centrum, Medipoint, Moedige Dialoog Nederland, Stroomlijn, Vimotec en Vlot Logistics.

Over Impact Day Drechtsteden
Impact Day Drechtsteden is een vervolg op de Social Impact Award (SIA) van WSP BBD. Het waarderen van de inzet van werkgevers, inclusief werkgeverschap én het inspireren van andere werkgevers stond centraal tijdens de SIA. Dat blijft overeind tijdens Impact Day Drechtsteden, maar met Stichting MBO Dordrecht wordt de focus extra gelegd op ondernemen met impact. Dit betekent dat, naast inclusie, ook de thema’s bestaanszekerheid en duurzaamheid centraal staan.

Bron: papendrecht.net

Invest in the Drecht Cities

Kom in contact

Wil jij meer weten over de regio en de mogelijkheden die de Drechtsteden biedt?
Neem dan contact met ons op.

Stuur een bericht

Meld je aan op 'The daily Deal'
en ontvang de laatste regio updates
direct in je mailbox.

Aanmelden nieuwsbrief
skyline