Actueel

Kijk mee met MKB: The Partner

14 maart 2024

The Partner is een (werk)relatietherapeut, gevestigd in het Drechtsteden Ondernemers Centrum, die zich richt op het verbeteren van zowel zakelijke als persoonlijke relaties. Met The Partner worden relaties op een vernieuwende en effectieve manier benaderd. De missie van The Partner is om mensen bewust te maken van het belang van relaties en hen praktische tools te geven om te verbeteren.

The Partner helpt mensen om hun relaties te versterken en te verdiepen, zowel op zakelijk als op persoonlijk vlak. Deze zijn met elkaar verbonden. Dankzij zijn unieke benadering en gedrevenheid voor het onderwerp, weet Joost wat er nodig is voor een succesvolle en gelukkige relatie. The Partner richt zich in haar werkwijze op vijf kenmerken van een goede (werk)relatie.

De missie van The Partner is om mensen bewust te maken van het belang van werkrelaties en hen praktische tools te geven om hun relaties te verbeteren.

Joost Bosua, eigenaar The Partner

Vijf kenmerken

The Partner biedt diensten aan waarbij klanten leren hoe ze vijf kenmerken kunnen toepassen om hun relaties te verbeteren. Deze kenmerken zijn: jezelf zijn, je gevoelens uiten, er zijn voor de ander, lichamelijke intimiteit en voldoende tijd voor zelfontwikkeling en elkaar. Dit doet het bedrijf aan de hand van individuele sessies en groepssessies.

Deskundige expertise

Met een achtergrond als advocaat en directeur, gecombineerd met persoonlijke ervaringen, is Joost een gepassioneerde en deskundige expert op het gebied van relatieverbetering. Zijn open houding en no nonsense-aanpak maken hem geliefd bij zijn klanten. Wat Joost onderscheidt van de gemiddelde relatietherapeut is dat hij gelooft in de individuele aanpak.

Neem contact op met Joost: joost@thepartner.cc of (06) 24582947

Deze rubriek wordt geschreven door Mediaredactiemedewerker-studenten van het Da Vinci College. Emira de Jong is mediaredactiestagiair bij het Drechtsteden Ondernemerscentrum, een partner van Deal, en schrijft wekelijks blogs. Ze schrijft nu ook deze rubriek over mkb-bedrijven in de Drechtsteden. Het leukste vindt ze om creatief te schrijven, zo schrijft ze in haar vrije tijd gedichten.

Invest in the Drecht Cities

Kom in contact

Wil jij meer weten over de regio en de mogelijkheden die de Drechtsteden biedt?
Neem dan contact met ons op.

Stuur een bericht

Meld je aan op 'The daily Deal'
en ontvang de laatste regio updates
direct in je mailbox.

Aanmelden nieuwsbrief
skyline