Central District

Lancering WeDo Business platform voor en door Dordtse ondernemers

22 november 2021

Op 19 november 2021 lanceerde wethouder Maarten Burggraaf het online WeDo Business platform. Dit platform geeft extra stimulans aan lokaal zaken doen.

De lancering vond plaats tijdens de jaarlijkse MKB-dag voor Dordtse ondernemers. Het thema: ondernemen is samen impact maken. Tijdens een livestream vanuit Kunstmin kregen de ondernemers ook een inspirerende keynote speech aangeboden van Ambassadeur van de Aarde Andre Kuipers.

Wethouder Maarten Burggraaf: “Het MKB is de motor van onze lokale economie. De MKB-dag is een mooi moment om de Dordtse ondernemers in het zonnetje te zetten, juist ook in deze lastige tijden. De coronaperiode heeft laten zien dat ondernemen echt samen impact maken is. Samen kom je verder. Als gemeente willen we dat¬†ondersteunen. Zoals met het opzetten van WeDo.nl: het online platform voor en door lokale ondernemers.”

WeDo is #SupportYourLocal
WeDo is het online platform voor Dordtste ondernemers, om in goede en slechte tijden toch lokaal zaken te blijven doen. WeDo is uitgewerkt, gebouwd en bedacht door ondernemers en in samenwerking met de gemeente om de economie op ons eiland samen draaiende te houden. Tijdens de MKB-dag werd het nieuwste onderdeel van de website gelanceerd: WeDo Business. Hier kunnen geregistreerde ondernemers zelf opdrachten plaatsen en reageren op opdrachten. Door elkaar zo opdrachten te gunnen en samen te werken helpen we elkaar en de Dordtse economie een stap verder.

Dordrecht MKB WeDo
Invest in the Drecht Cities

Kom in contact

Wil jij meer weten over de regio en de mogelijkheden die de Drechtsteden biedt?
Neem dan contact met ons op.

Stuur een bericht

Meld je aan op 'The daily Deal'
en ontvang de laatste regio updates
direct in je mailbox.

Aanmelden nieuwsbrief
skyline