Haven en Logistiek

Nieuw distributiecentrum op DistriPark Dordrecht

24 mei 2021

Vastgoedontwikkelaars Proptimize en Built to Build starten met de bouw van een nieuw distributiecentrum langs de A16 op DistriPark Dordrecht: het A16 Cargo Center. Het complex beslaat ruim 31.000m2 en wordt in maart 2022 opgeleverd.

A16 Cargo Center bestaat uit een distributiecentrum met een totale oppervlakte van ruim 31.200 m2, verdeeld in 29.500 m2 warehouse, 1.500 m2 kantoorruimte met 187 parkeerplaatsen. Het complex wordt verdeeld in twee secties van ongeveer gelijke grootte. A16 Cargo Center is volgens de hoogste bouwstandaarden ontworpen door DENC Architecten en wordt conform de BREEAM-methodiek door Remmers Bouwgroep gerealiseerd. De Mik Bedrijfshuisvesting en Bridgegap zijn verantwoordelijk voor de verhuur.

Goede bereikbaarheid
A16 Cargo Center ligt direct aan de A16 (Rotterdam-Breda-Antwerpen) met aansluiting op de A15 (Maasvlakte-Nijmegen-Ruhrgebied) en biedt een uitstekende uitvalsbasis voor zowel de Randstad als West-Brabant. Het logistieke park is – middels een eigen aansluiting op de A16, alsook via de provinciale wegen N3 en N217 – uitstekend bereikbaar. De nabijheid van de Dordrecht Inland Seaport, de zeehavens van Rotterdam, Moerdijk en Antwerpen en de Alblasserdam Inland Terminal garanderen een goede bereikbaarheid en snelle ontsluiting over de weg en het water.

Distripark Dordrecht
Distripark Dordrecht is een nieuw logistiek bedrijventerrein in Dordrecht waar kwaliteit, innovatie en duurzaamheid voorop staan. Nu en in de toekomst. Er is een prettig, dynamisch gebied met veel groen en een uitstekende bereikbaarheid voor leveranciers, afnemers en medewerkers. Eerder kozen Crocs, Dylan Steel Solutions en Elcee ook al voor Distripark Dordrecht.

Kijk voor meer informatie op: a16cargocenter.nl 

DistriPark Dordrecht Investment Logistiek
Invest in the Drecht Cities

Kom in contact

Wil jij meer weten over de regio en de mogelijkheden die de Drechtsteden biedt?
Neem dan contact met ons op.

Stuur een bericht

Meld je aan op 'The daily Deal'
en ontvang de laatste regio updates
direct in je mailbox.

Aanmelden nieuwsbrief
skyline