Binnenvaart

PIER14 is het nieuwste bedrijventerrein voor nautisch Nederland

23 maart 2022

Met prachtig zicht op de drukste waterweg van Nederland wordt het bedrijventerrein PIER14 in Zwijndrecht ontwikkeld, een ultieme vestigingslocatie voor nautische organisaties. Op 78.000 M2 aan havengebied wordt een plek vol bedrijvigheid en rijke geschiedenis wordt volledig getransformeerd in een nautische toplocatie.

 

Door de unieke ligging is PIER14 onlosmakelijk verbonden met nautische nostalgie. Zowel via het water als het land is onder meer wereldhavenstad Rotterdam goed bereikbaar. Een inspirerende metropool om je als nautische ondernemer vlakbij te vestigen. PIER14 heeft ook een adembenemend uitzicht op hét waterknooppunt van Europa. De Oude Maas is tussen Dordrecht en Zwijndrecht de drukste waterweg van Nederland met maar liefst 150.000 passerende schepen per jaar. Het bedrijventerrein beschikt tevens over twee havens, dit biedt zowel ondernemers als hun relaties de mogelijkheid om op verschillende plekken aan te meren.

Het masterplan van PIER14 bestaat uit ca. 16.000m2 kantoor en ruim 50.000 m2 bedrijfsruimte met 600 meter kade en aanlegsteiger. Een buitengewone kans voor ondernemingen. Op deze bijzondere locatie aan de Oude Maas komt namelijk alles samen: gedreven ondernemers, vakmanschap, goede faciliteiten en in het bijzonder nautische synergie.

Kijk voor meer informatie op www.pier14.info

Investment
Invest in the Drecht Cities

Kom in contact

Wil jij meer weten over de regio en de mogelijkheden die de Drechtsteden biedt?
Neem dan contact met ons op.

Stuur een bericht

Meld je aan op 'The daily Deal'
en ontvang de laatste regio updates
direct in je mailbox.

Aanmelden nieuwsbrief
skyline