Industrie en Handel

Stout realiseert Business Parc Nieuwland in Alblasserdam

17 november 2021

Op 10 november ondertekenden PaalB B.V. en Bouwonderneming Stout de overeenkomst voor de nieuwbouw van het Business Parc Nieuwland, gelegen op het gelijknamige bedrijvenpark in Alblasserdam.

 

Het project – ontworpen door RoosRos Architecten – bestaat uit 2 gebouwen met elk een bedrijfshal van respectievelijk 4.200 m² en 4.400 m² en kantoorruimte. De hallen beschikken over een vrije hoogte van ruim 10 meter. Daarnaast beschikken beide panden over drie loadingdocks, ruime parkeergelegenheid en er is ruim buitenterrein. Opdrachtgever PaalB B.V. heeft de gebouwen ontwikkeld specifiek voor bedrijven in de logistieke sector.

Arno Hokke, directeur Bouwonderneming Stout: “Wij zijn trots dat wij de nieuwbouw van het Business Parc Nieuwland mogen realiseren. Als regionaal bouwbedrijf met haar roots in de utiliteitsbouw dragen we graag bij aan de bouw van hoogwaardige bedrijfsgebouwen in onze eigen regio”.

Bouwonderneming Stout is 1 november gestart met de bouw en verwacht de hallen medio 2022 op te leveren. Van Vliet bedrijfsmakelaars & adviseurs is verantwoordelijk voor de verhuur van Business Parc Nieuwland.

Bron: www.stout.nl

Investment
Invest in the Drecht Cities

Kom in contact

Wil jij meer weten over de regio en de mogelijkheden die de Drechtsteden biedt?
Neem dan contact met ons op.

Stuur een bericht

Meld je aan op 'The daily Deal'
en ontvang de laatste regio updates
direct in je mailbox.

Aanmelden nieuwsbrief
skyline