Central District

Uitnodiging thematafel Dordt ontvangt Vlamingen

16 september 2021

Steeds meer Vlamingen weten de weg naar Dordrecht te vinden. Geef ze eens ongelijk. In nog geen uur tijd ben je vanuit Vlaanderen in de oudste en mooiste stad van Holland.

De Vlamingen zijn er klaar voor om de binnenstad en de Biesbosch te ontdekken en doen dat ook al volop. Maar zijn wij wel klaar voor de Vlamingen?

Lerry Overgaauw gaat op maandag 20 september in gesprek met Bram Straatman, specialist België voor het NBTC (Nederlands Bureau voor Toerisme en Congressen). Ook aan tafel zitten onder andere directeur Dordrecht Marketing Gerben Baaij  

Het doel van de avond is om een beeld te krijgen van de Vlaamse toeristen. Wat doen ze graag? Wat vinden ze belangrijk? Voldoet Dordt aan hun verwachtingen of is er meer nodig?

Kijk en praat mee!
De thematafel is op maandagavond 20 september vanaf 19.00 uur te volgen via een livestream van Via Cultura:
https://www.eventbrite.nl/e/tickets-gemeente-dordrecht-klaar-voor-de-vlaming-170129338431

Wil je er live bij zijn? Dat kan natuurlijk ook. Stuur een mail naar Anasha van Tooren: info@anasha.nl om je aan te melden. 

Thematafels
Vanuit de opgave Ondernemende Stad organiseert stadsondernemer Anasha van Tooren dit jaar zes thematafels. Zes avonden met zes verschillende thema’s en iedere keer andere ondernemers, afhankelijk van het onderwerp. Een belangrijk doel van de thematafels is om kennis en ervaringen uit te wisselen.

 

Dordrecht Dordt Onderneemt Ondernemende Stad
Invest in the Drecht Cities

Kom in contact

Wil jij meer weten over de regio en de mogelijkheden die de Drechtsteden biedt?
Neem dan contact met ons op.

Stuur een bericht

Meld je aan op 'The daily Deal'
en ontvang de laatste regio updates
direct in je mailbox.

Aanmelden nieuwsbrief
skyline