Actueel

Versterking baggercluster Sliedrecht na investering Baggerbedrijf De Boer

08 februari 2024

Baggerbedrijf De Boer, ook wel Dutch Dredging, heeft het bedrijfscomplex van Royal IHC overgenomen in Sliedrecht. De locatie op bedrijventerrein Kerkerak bevat een kantoorgebouw en meerdere productieloodsen, die voorheen werden gebruikt door twee dochterondernemingen van Royal IHC. Deze zijn inmiddels verhuisd naar Kinderdijk. De Boer zal in de toekomst na verbouwing haar hoofdkantoor op deze nieuwe locatie vestigen. Bron: Ooms Makelaars Bedrijfshuisvesting.

De locatie van het complex is strategisch gekozen; het ligt direct aan de rivier de Beneden Merwede in de gemeente Sliedrecht en vormt de kop van de landtong in bedrijventerrein Kerkerak. De locatie met direct zicht op de rivier de Beneden Merwede sluit perfect aan bij het DNA van Baggerbedrijf de Boer.

Baggerbedrijf De Boer – Dutch Dredging is een middelgroot baggerbedrijf met 60 jaar ervaring. Haar activiteiten bestaan uit baggeren en het verrichten van metingen en andere waterbouwkundige werkzaamheden in de breedste zin van het woord.

Baggerbedrijf De Boer: Dutch Dredging

Regionale Gebiedsontwikkeling
Invest in the Drecht Cities

Kom in contact

Wil jij meer weten over de regio en de mogelijkheden die de Drechtsteden biedt?
Neem dan contact met ons op.

Stuur een bericht

Meld je aan op 'The daily Deal'
en ontvang de laatste regio updates
direct in je mailbox.

Aanmelden nieuwsbrief
skyline