Actueel

Samenwerking Rotterdam Maritime Capital na vijf jaar verlengd

09 november 2023

Rotterdam Maritime Capital of Europe bestaat vijf jaar. Om dit te vieren bezochten politici uit de regio de vakbeurs Europort. Wethouder Maarten Burggraaf kondigde hier aan dat het programma met drie jaar wordt verlengd. ‘Door krachten te bundelen en ons gezamenlijk te promoten kunnen we onze positie als maritieme leiders verder versterken.’ Op de foto staan de wethouders uit de regio en partners zoals Havenbedrijf Rotterdam.

Dag 2 van Europort had voor Rotterdam Maritime Capital een druk programma. Het begon met een business lunch georganiseerd door RMC en Havenbedrijf Rotterdam. Na de lunch kondigde Maarten Burggraaf, wethouder Dordrecht, de VIP Tour voor de wethouders en partners van het merk aan, die onder leiding was van Martin Bloem, de directeur van Deal. Nadat de wethouders langs verschillende bedrijven uit de regio zijn gelopen, kwamen ze terug bij de stand van RMC. Hier ging de superjachtvideo in première, waarna de dag werd beeindigd met de viering van het 5-jarig bestaan van het samenwerkingsverband Rotterdam Maritime Capital of Europe. De bezoekers kregen gin tonics en hotdogs tijdens deze borrel.

De aanwezige wethouders waren Maarten Burggraaf (Dordrecht), Roelant Bijderwieden (Sliedrecht), Sophia de Keizer (Papendrecht), Ramon Pardo Kruidenier (Alblasserdam), Tycho Jansen (Zwijndrecht) en Jan Nederveen (Hardinxveld-Giessendam), Attie Mager (Gorinchem) en Chiel Verbruggen (Schiedam).

Invest in the Drecht Cities

Kom in contact

Wil jij meer weten over de regio en de mogelijkheden die de Drechtsteden biedt?
Neem dan contact met ons op.

Stuur een bericht

Meld je aan op 'The daily Deal'
en ontvang de laatste regio updates
direct in je mailbox.

Aanmelden nieuwsbrief
skyline