Actueel

Young Professionals beleven de Drecht Cities Experience

16 juni 2023

Vorige week sloten een aantal Young Professionals de week af met een vaartocht, een bezoek aan Oceanco in Zwijndrecht en een lezing over millennials bij Bolidt. Dit was dé kans om collega’s uit de Drechtsteden en de regio zelf te leren kennen. 

De aanwezigen stapten aan boord van de Experience, verdeeld over drie klassieke rondvaartboten, waarna ze via het water langs Dordrecht bij de eerste halte terecht kwamen.

Oceanco

Bij Oceanco werden de Young Professionals welkom geheten door medewerkers van Oceanco. Hier leerden ze over de superjachtsector en hoe het jongere Oceanco daarin een stevige voet aan de grond heeft gekregen. Ook zagen ze live hoe Oceanco bezig was met de bouw van een nieuw jacht.

De boten voeren terug naar Alblasserdam, waar de groep even stopte bij een andere vestiging van Oceanco, waar de Young Professionals twee eindproducten van het bedrijf konden zien.

Bolidt

De Young Professionals gingen van boord in Hendrik-Ido-Ambacht, waar ze werden ontvangen door Bolidt, expert in kunststoftoepassingen. Hier maakten ze kennis met het bedrijf en kregen ze een lezing over hun eigen generatie: millennials. Hier sloot de groep de dag af met een drankje op het dakterras.

Invest in the Drecht Cities

Kom in contact

Wil jij meer weten over de regio en de mogelijkheden die de Drechtsteden biedt?
Neem dan contact met ons op.

Stuur een bericht

Meld je aan op 'The daily Deal'
en ontvang de laatste regio updates
direct in je mailbox.

Aanmelden nieuwsbrief
skyline