Actueel

Samenwerking Dordrecht Academy en Amega Groep

05 juli 2023

Dordrecht Academy en Amega Groep werken samen door Ad-opleidingen en banen te combineren. Zo kunnen werknemers tijdens hun baan doorgroeien. Suzanne Kuiper, HR-directeur Amega Groep: ‘Over het samenspel tussen opleider en bedrijfsleven zijn we heel enthousiast. Wij kunnen het van harte aanbevelen aan andere ondernemers en bedrijven in onze regio.’

Amega wil werknemers de kans bieden om een opleiding op hoger niveau te volgen. Door de samenwerking met Dordrecht Academy kunnen deze werknemers doorgroeien. Terwijl Amega haar werknemers de ruimte geeft om een dag te mogen studeren, faciliteert Dordrecht Academy deze studiedag met de juiste vakken. Amega Groep en Dordrecht Academy hebben hieromheen afspraken gemaakt met betrekking tot de behoeften van het bedrijf en de werknemers.

In overleg met mijn werkgever heb ik nu de woensdagochtend vrij gekregen, zodat ik me een dag in de week helemaal kan bezighouden met mijn studie.

Michael Janssen, student Engineering en werknemer Amega Groep

Opleidingen op hbo-niveau zijn sinds kort aanwezig in de Drechtsteden. Dordrecht Academy heeft in totaal vijf tweejarige opleidingen die ook in deeltijd gevolgd kunnen worden. Opleidingen zijn er onder andere voor Logistiek, Engineering en Integraal Bouwmanagement.

De Ad-opleidingen van Dordrecht Academy

Bron: Editie 80 van de B2B-krant

Invest in the Drecht Cities

Kom in contact

Wil jij meer weten over de regio en de mogelijkheden die de Drechtsteden biedt?
Neem dan contact met ons op.

Stuur een bericht

Meld je aan op 'The daily Deal'
en ontvang de laatste regio updates
direct in je mailbox.

Aanmelden nieuwsbrief
skyline