2 november 2021

Europort Rotterdam 2021

Discover the Rotterdam Maritime Capital of Europe – bezoek onze stand 2408

Tijdens Europort promoten Rotterdam, de Drechtsteden, Schiedam en Gorinchem samen de Rotterdam Maritime Capital of Europe als ideale vestigingslocatie voor bedrijven in de maritieme, offshore, smart industry region en logistieke sector in onze eigen Rotterdam Ahoy.

Er is een uitgebreid conferentie- en beursprogramma van Europort is opgebouwd rondom belangrijke onderwerpen voor de volle breedte van het maritieme ecosysteem: Digitalization, Energy Transition, Ship Finance en Next Generation. Naast beproefde onderdelen is het programma aangevuld met vernieuwende concepten zoals het Rising Stars Pavilion, de Innovation Stage, het Ship Finance Pavilion en de CEDA pitch talks.

En wij organiseren zelf ook nog een aantal leuke events, dus check vooral onze socials.

Bekijk het online programma. Tot in Rotterdam Ahoy!

De toegangskaarten zijn gratis aan te vragen via onderstaande link.

Meer informatie en aanmelden

22 september 2020

Young Professionals Cyberday

In het digitale tijdperk waarin we leven is internet niet meer weg te denken. Het zorgt voor veel gemakken, maar ook voor een hoop gevaren waar we niet altijd bij stil staan. Wat zijn deze gevaren en hoe kunnen we deze voorkomen? Tijd voor ons, Young Professionals, om hier meer over te weten te komen!

Lees meer
15 september 2020

ZIE2020 Dordrecht

Dit jaar richt ZIE haar pijlen op ‘Mensgerichte Technologie’. Technologie die complexe taken eenvoudiger maakt zodat uw mensen sneller leren, minder fouten maken en op een gezonde, efficiënte manier werken

Lees meer
7 oktober 2020

De Superjachtsector groeit

Wie pakt de kansen? In de Drechtsteden floreert de superjachtsector. Volle orderboeken bij werven en toeleveranciers die daar nauw bij…

Lees meer

Meld je aan op 'The daily Deal'
en ontvang de laatste regio updates
direct in je mailbox.

Aanmelden nieuwsbrief
skyline