21 september 2022

Rondvaart Smart Delta Drechtsteden

Vaar mee en ontdek de Smart Delta Drechtsteden

Na rondvaarten door Moerdijk en het Waal-Eemhavengebied eerder dit jaar, ontdekken we in de september Smart Delta Drechtsteden vanaf het water. Het gebied staat bekend als het maritieme hart van Nederland, maar er vindt ook veel op- en overslag plaats van onder andere bulkgoederen, projectlading en containers.

PROGRAMMA

  • 15.30 uur: Ontvangst aan boord
  • 16.00 uur: Vertrek
  • 18.00 uur: Terug aan de kade
  • 18.30 uur: Einde programma

We stappen op aan de kade van Koninklijke Van der Wees Groep B.V.

Om zeker te zijn van een plekje adviseren wij je wel om je alvast aan te melden. Deelname is gratis en alleen voor leden van RPPC en genodigden van Deal Drecht Cities.

22 september 2020

Young Professionals Cyberday

In het digitale tijdperk waarin we leven is internet niet meer weg te denken. Het zorgt voor veel gemakken, maar ook voor een hoop gevaren waar we niet altijd bij stil staan. Wat zijn deze gevaren en hoe kunnen we deze voorkomen? Tijd voor ons, Young Professionals, om hier meer over te weten te komen!

Lees meer
15 september 2020

ZIE2020 Dordrecht

Dit jaar richt ZIE haar pijlen op ‘Mensgerichte Technologie’. Technologie die complexe taken eenvoudiger maakt zodat uw mensen sneller leren, minder fouten maken en op een gezonde, efficiënte manier werken

Lees meer
7 oktober 2020

De Superjachtsector groeit

Wie pakt de kansen? In de Drechtsteden floreert de superjachtsector. Volle orderboeken bij werven en toeleveranciers die daar nauw bij…

Lees meer

Meld je aan op 'The daily Deal'
en ontvang de laatste regio updates
direct in je mailbox.

Aanmelden nieuwsbrief
skyline