23 mei 2024

Stoomlezing over energietransities

Op de eerste avond van Dordt in Stoom geeft professor Maarten van Rossem een Stoomlezing over energietransitie in het Energiehuis. Verder zijn er presentaties van Deal, Edorado, STC en HVC. Is de regio Drechtsteden al ‘op stoom’ met duurzame energie? Reserveer kaarten voor 18 mei!

Deze Stoomlezing plaatst Dordt in Stoom in het kader van de huidige energietransitie. Gastspreker historicus en stoomliefhebber Prof. Dr. Maarten van Rossem trekt op zijn kenmerkende wijze lering uit eerdere energietransities. Die van windmolens naar stoom duurde 70 jaar! Aan de hand van inspirerende en hoopgevende voorbeelden uit onze regio gaat een panel van ervaringsdeskundigen in op vragen uit de zaal. Wethouder Burggraaf deelt zijn leerpunten, zijn we al een beetje “op stoom” qua energietransitie in de Drechtsteden? Aansluitend is er tijd voor netwerken.

De Stoomlezing is bedoeld voor vertegenwoordigers van het bedrijfsleven in de Drechtsteden, waaronder (potentiële) sponsoren van Dordt in Stoom, de diverse overheden, maar ook deelnemers aan het evenement, de vrijwilligers van Dordt in Stoom, studenten van relevante opleidingen en bezoekers van Dordt in Stoom. De organisatie van het evenement is tot stand gekomen met medewerking van Deal Drechtsteden.

Tickets: Stoomlezing over energietransities – 23 mei 2024 – Dordt in Stoom

22 september 2020

Young Professionals Cyberday

In het digitale tijdperk waarin we leven is internet niet meer weg te denken. Het zorgt voor veel gemakken, maar ook voor een hoop gevaren waar we niet altijd bij stil staan. Wat zijn deze gevaren en hoe kunnen we deze voorkomen? Tijd voor ons, Young Professionals, om hier meer over te weten te komen!

Lees meer
15 september 2020

ZIE2020 Dordrecht

Dit jaar richt ZIE haar pijlen op ‘Mensgerichte Technologie’. Technologie die complexe taken eenvoudiger maakt zodat uw mensen sneller leren, minder fouten maken en op een gezonde, efficiënte manier werken

Lees meer
7 oktober 2020

De Superjachtsector groeit

Wie pakt de kansen? In de Drechtsteden floreert de superjachtsector. Volle orderboeken bij werven en toeleveranciers die daar nauw bij…

Lees meer

Meld je aan op 'The daily Deal'
en ontvang de laatste regio updates
direct in je mailbox.

Aanmelden nieuwsbrief
skyline