22 november 2022

HI meets Krohne

Is praktische kennis een belangrijke troef in jouw bedrijf? Wil jij ook de talenten en kwaliteiten van jouw medewerkers beter
benutten of ontwikkelen?

Hi Delta, Metaalunie en SMITZH organiseren op 22 november aanstaande een bedrijfsbezoek aan Krohne. We verwelkomen Joyce van Dijk (Ozone) en Richard Baars (Ventil Test Equipment), Thijs Blad (MEMSYS) en natuurlijk zal Andre Boer (directeur Krohne) het programma openen.

  • Andre Boer – ‘Integratie van sensoren en diagnosefunctionaliteit in een regelklep’
    De continue evoluerende technologieën om ons heen vraagt adaptatie van zowel mens als machine. Consumenten apparaten zijn buitengewoon gebruiksvriendelijk en eenvoudig waardoor extensieve training niet noodzakelijk is. Ook in de procesindustrie is deze evolutie zichtbaar. Door gebruik te maken van bewezen sensor- (KROHNE) en regeltechnologie (SAMSON) in combinatie met Machine Learning (AI) zijn wij in staat te FOCUSsen op een nieuwe manier van control. De presentatie biedt inzichten op de samenkomst van deze technologieën in combinatie met het gebruik van AI in de procesindustrie.

 

  • Richard Baars & Joyce van Dijk – Ozone
    Ozone is hét leerplatform in de techniek met als unieke waarde om kennis te delen in de sector. De gebruiksvriendelijke bibliotheek met kant en klare inhoud, sluit aan op de behoefte van de ondernemer en service- en onderhoudsmedewerker. Je kunt de content snel delen, makkelijk en snel aanpassen, zelf ontwikkelen en externe opleidingsactiviteiten registreren.

 

  • Thijs Blad – MEMSYS
    MEMSYS is een Nederlandse startup opgericht als een spin-off van de afdeling Precision and Microsystems Engineering van de Technische Universiteit Delft. Ons doel is om bij te dragen aan een duurzame toekomst door efficiënter om te gaan met middelen en mensen. We stellen ons een toekomst voor waarin batterijen nooit hoeven te worden vervangen en het is onze missie om technologieën voor het oogsten van energie te ontwikkelen als duurzame energiebron voor draadloze toepassingen.

Let op: u kunt zowel offline als online deelnemen. 

Aanmelden

22 september 2020

Young Professionals Cyberday

In het digitale tijdperk waarin we leven is internet niet meer weg te denken. Het zorgt voor veel gemakken, maar ook voor een hoop gevaren waar we niet altijd bij stil staan. Wat zijn deze gevaren en hoe kunnen we deze voorkomen? Tijd voor ons, Young Professionals, om hier meer over te weten te komen!

Lees meer
15 september 2020

ZIE2020 Dordrecht

Dit jaar richt ZIE haar pijlen op ‘Mensgerichte Technologie’. Technologie die complexe taken eenvoudiger maakt zodat uw mensen sneller leren, minder fouten maken en op een gezonde, efficiënte manier werken

Lees meer
7 oktober 2020

De Superjachtsector groeit

Wie pakt de kansen? In de Drechtsteden floreert de superjachtsector. Volle orderboeken bij werven en toeleveranciers die daar nauw bij…

Lees meer

Meld je aan op 'The daily Deal'
en ontvang de laatste regio updates
direct in je mailbox.

Aanmelden nieuwsbrief
skyline