11 oktober 2021

Viering start bouw Kopgebouw Dordrecht

Als onderdeel van de uitbreiding van het huisvestingsaanbod op het Leerpark Dordrecht ontwikkelt Kadans Science Partner naast de Duurzaamheidsfabriek het Kopgebouw.

Graag nodigt Kadans, in samenwerking met de gemeente Dordrecht, het Da Vinci College en Hoger Onderwijs Drechtsteden u uit om de start bouw van het Kopgebouw Dordrecht te vieren. Dit heugelijke moment zal plaats vinden op maandag 11 oktober. U bent van harte welkom vanaf 16.00 uur, waarna om 16.30 uur het officiële gedeelte van de viering zal plaatsvinden. Vervolgens zal de eerste paal worden geslagen en toost plaatsvinden en zal de middag afgesloten worden met een borrel.

Uiteraard staat de veiligheid van u en alle andere genodigden voorop bij deze viering. Daarom zullen we de richtlijnen van het RIVM naleven. Wij hopen natuurlijk op uw komst, maar willen u toch verzoeken thuis te blijven mocht u COVID-19 klachten hebben. Ook vragen wij u een geldige QR code te tonen via de CoronaCheck-app bij aankomst van de viering.

In opvolging van de huidige maatregelen is het noodzakelijk om u voor deze middag aan te melden, dit kunt u doen via onderstaande knop. Wij kijken ernaar uit om deze eerste mijlpaal van het Kopgebouw samen met u te mogen vieren!

Aanmelden

22 september 2020

Young Professionals Cyberday

In het digitale tijdperk waarin we leven is internet niet meer weg te denken. Het zorgt voor veel gemakken, maar ook voor een hoop gevaren waar we niet altijd bij stil staan. Wat zijn deze gevaren en hoe kunnen we deze voorkomen? Tijd voor ons, Young Professionals, om hier meer over te weten te komen!

Lees meer
15 september 2020

ZIE2020 Dordrecht

Dit jaar richt ZIE haar pijlen op ‘Mensgerichte Technologie’. Technologie die complexe taken eenvoudiger maakt zodat uw mensen sneller leren, minder fouten maken en op een gezonde, efficiënte manier werken

Lees meer
7 oktober 2020

De Superjachtsector groeit

Wie pakt de kansen? In de Drechtsteden floreert de superjachtsector. Volle orderboeken bij werven en toeleveranciers die daar nauw bij…

Lees meer

Meld je aan op 'The daily Deal'
en ontvang de laatste regio updates
direct in je mailbox.

Aanmelden nieuwsbrief
skyline