14 november 2022

Iconen verlicht!

Binnen de Drechtsteden werken zeven gemeenten vernieuwend en effectief samen. De Economic Development Board klopte aan bij Mothership met de vraag een visie te ontwikkelen om de Drechtsteden met behulp van kunst en communicatie op de kaart te zetten. Daaruit is het project ‘iconen verlicht’ voortgekomen. Drie bruggen en het drierivierenpunt worden van 14 tot en met 18 november verlicht!

De drie bruggen zijn met name van betekenis voor de connectie tussen de in het gebied gelegen steden en bedrijventerreinen: de Papendrechtse brug (1) tussen Papendrecht en Dordrecht, de Zwijndrechtse brug (2) tussen Dordrecht en Zwijndrecht en die (3) tussen Alblasserdam en Hendrik-Ido-Ambacht. Het water dat de regio scheidt laten we tegelijkertijd zien als het water dat de regio verbindt.

Temidden van deze verbindingen wordt het Drierivierenpunt waar de Noord, de Beneden-Merwede en de Oude Maas samenstromen gemarkeerd op een manier die het water van drie rivieren letterlijk en figuurlijk samenbrengt in een innovatief en spectaculair icoon.

22 september 2020

Young Professionals Cyberday

In het digitale tijdperk waarin we leven is internet niet meer weg te denken. Het zorgt voor veel gemakken, maar ook voor een hoop gevaren waar we niet altijd bij stil staan. Wat zijn deze gevaren en hoe kunnen we deze voorkomen? Tijd voor ons, Young Professionals, om hier meer over te weten te komen!

Lees meer
15 september 2020

ZIE2020 Dordrecht

Dit jaar richt ZIE haar pijlen op ‘Mensgerichte Technologie’. Technologie die complexe taken eenvoudiger maakt zodat uw mensen sneller leren, minder fouten maken en op een gezonde, efficiënte manier werken

Lees meer
7 oktober 2020

De Superjachtsector groeit

Wie pakt de kansen? In de Drechtsteden floreert de superjachtsector. Volle orderboeken bij werven en toeleveranciers die daar nauw bij…

Lees meer

Meld je aan op 'The daily Deal'
en ontvang de laatste regio updates
direct in je mailbox.

Aanmelden nieuwsbrief
skyline