22 april 2021

Virtuele superjacht-handelsmissie Italië

Uw netwerk vergroten in Italië en in contact komen met Italiaanse superjachtbouw werven of toeleveranciers? Wij bieden u nu een unieke kans om op een digitale manier nieuwe relaties te ontmoeten of juist weer eens bij te praten met bestaande relaties. Tijdens de virtuele Superjacht-handelsmissie met Toscane op 22 april kunt u speeddaten, maar wordt u ook bijgepraat over de noodzaak om te innoveren. De handelsmissie is interessant voor Nederlandse jachtbouwwerven en toeleveranciers.

De handelsmissie wordt georganiseerd in samenwerking met Marstrat, Deal Drecht Cities, Topsector Water & Maritiem en het Italiaanse Navigo.

Programma

09:00 – 09:45 Het openingswebinar zal een zeer korte presentatie bevatten, gevolgd door een paneldiscussie met 4 CEO’s van vooraanstaande Italiaanse en Nederlandse bedrijven over de noodzaak om te innoveren.

10:00 – 15:45 Verschillende workshops
Elke workshop heeft vier presentaties van 5 minuten van leveranciers, gevolgd door een Q&A. De workshop wordt geleid door een onafhankelijke moderator.

10:00 – 10:45: Workshop Zero emission
11:00 – 12:45: Workshop Energy efficiency
14:00 – 14:45: Workshop Circular Economy
15:00 – 15:45: Workshop WRF Database

10:00 – 17:00: Netwerken / speeddates
Deelnemers krijgen de mogelijkheid om zich op te geven voor speeddates op basis van hun profiel en voorkeur. De netwerk / speeddates mogelijkheden zijn de hele dag beschikbaar.

09:00 – 18:00: ‘Marketplace’
Bedrijven krijgen de mogelijkheid om zichzelf te promoten doormiddel van presentaties en video’s. Dit is ook de hele dag beschikbaar.

17:00 – 17:30: Aperativo Nautico – afsluiting van de dag

Speciale korting voor leden van de Holland Yachting Group
Deelnameprijs aan deze handelsmissie bedraagt € 500,- per persoon. Holland Yachting Group leden mogen deelnemen voor € 350,- per persoon excl BTW. Neem contact op met Eddie Kloosterman via Kloosterman@HollandYachtingGroup.nl voor de kortingscode.

Aanmelden kan hier.

22 september 2020

Young Professionals Cyberday

In het digitale tijdperk waarin we leven is internet niet meer weg te denken. Het zorgt voor veel gemakken, maar ook voor een hoop gevaren waar we niet altijd bij stil staan. Wat zijn deze gevaren en hoe kunnen we deze voorkomen? Tijd voor ons, Young Professionals, om hier meer over te weten te komen!

Lees meer
15 september 2020

ZIE2020 Dordrecht

Dit jaar richt ZIE haar pijlen op ‘Mensgerichte Technologie’. Technologie die complexe taken eenvoudiger maakt zodat uw mensen sneller leren, minder fouten maken en op een gezonde, efficiënte manier werken

Lees meer
7 oktober 2020

De Superjachtsector groeit

Wie pakt de kansen? In de Drechtsteden floreert de superjachtsector. Volle orderboeken bij werven en toeleveranciers die daar nauw bij…

Lees meer

Meld je aan op 'The daily Deal'
en ontvang de laatste regio updates
direct in je mailbox.

Aanmelden nieuwsbrief
skyline