RPPC-Havendiner

28 oktober 2021

RPPC-Havendiner: Enter the Port of Horror

De 10e editie van het RPPC havendiner wordt gruwelijk goed! Durf je het aan? Samen met het Rotterdamse havenbedrijfsleven onderga je tijdens de borrel en het walking dinner een … ja wat eigenlijk? Benieuwd? Zorg dat je erbij bent. Wij kijken er in ieder geval naar uit om met jou deze 10e editie te vieren.

Er is geen dresscode maar diegenen die “all the way” willen gaan dagen wij uit mee te doen aan de “Best Port of Horror outfit 2021”.

Meer informatie en aanmelden.

22 september 2020

Young Professionals Cyberday

In het digitale tijdperk waarin we leven is internet niet meer weg te denken. Het zorgt voor veel gemakken, maar ook voor een hoop gevaren waar we niet altijd bij stil staan. Wat zijn deze gevaren en hoe kunnen we deze voorkomen? Tijd voor ons, Young Professionals, om hier meer over te weten te komen!

Lees meer
15 september 2020

ZIE2020 Dordrecht

Dit jaar richt ZIE haar pijlen op ‘Mensgerichte Technologie’. Technologie die complexe taken eenvoudiger maakt zodat uw mensen sneller leren, minder fouten maken en op een gezonde, efficiënte manier werken

Lees meer
7 oktober 2020

De Superjachtsector groeit

Wie pakt de kansen? In de Drechtsteden floreert de superjachtsector. Volle orderboeken bij werven en toeleveranciers die daar nauw bij…

Lees meer

Meld je aan op 'The daily Deal'
en ontvang de laatste regio updates
direct in je mailbox.

Aanmelden nieuwsbrief
skyline